Remote build issue

I’m having an issue with the remote builder. Not sure what’s up as it says it’s healthy and running.

Ok just discovered you can delete the builder and when you redeploy a new one is created - and it works now.

I was getting the same issue (deleting the builder worked for me too).

In a .NET image:

Error failed to fetch an image or build from source: error building: failed to solve with frontend dockerfile.v0: failed to create LLB definition: failed to do request: Head “https://mcr.microsoft.com/v2/dotnet/aspnet/manifests/6.0.7-bullseye-slim-amd64”: dial tcp 204.79.197.219:443: i/o timeout

In a Node image:

[deps 5/5] RUN yarn install --production=false --legacy-peer-deps:
[1/5] Validating package.json…
[2/5] Resolving packages…
[3/5] Fetching packages…
info There appears to be trouble with your network connection. Retrying…
info There appears to be trouble with your network connection. Retrying…
info There appears to be trouble with your network connection. Retrying…
info There appears to be trouble with your network connection. Retrying…
error An unexpected error occurred: “https://registry.yarnpkg.com/csstype/-/csstype-3.0.10.tgz: ETIMEDOUT”.
info If you think this is a bug, please open a bug report with the information provided in “/app/yarn-error.log”.
info Visit yarn install | Yarn for documentation about this command.
Error failed to fetch an image or build from source: error building: executor failed running [/bin/sh -c yarn install --production=false --legacy-peer-deps]: exit code: 1

Same issue here with an external github dependency. Deleted the builder vm and the new one was fine.